Bas & Lisette

De herfst, vroeger had ik er niet zoveel mee, maar sinds ik fotografeer begin ik de herfst steeds meer te waarderen. Het is  zelfs een van mijn favoriete seizoenen is geworden. De prachtige herfstkleuren, het fantastische licht en die onverwachte zomerdag in oktober zijn daar de reden voor.

In oktober zijn Bas en Lisette getrouwd, ook tijdens zo’n mooie herfstdag. Zij wonen in Barneveld en hadden op de fotoshoot na heel de dag in Barneveld gepland. De ochtend begon voor mij rond de klok van 08:00, Lisette was toen bijna klaar met haar kapsel.  Het blijft een leuk om moment om de “getting ready” vast te leggen. Enthousiaste familieleden en een gezonde spanning bij de bruid.

Dan is dan eindelijk het moment daar, de bruidegom komt er aan.  Bas had een bakfiets als vervoersmiddel geregeld, dit werd s’ochtends door de aanwezig gasten met luid gejuich ontvangen. Na de first look zijn we foto’s gaan maken in een park  Apeldoorn.

Bij terugkomst in Barneveld ben ik naar de lunchlocatie gereden waar alle daggasten stonden te  wachten, na een lekker lunch en een aantal speeches hebben we  daar ook de groepsfoto’s gemaakt. Vervolgens zijn we naar het gemeentehuis gegaan voor de ceremonie. En ja, de conffetie snippers die u onlangs nog tegenkwam in het centrum van Barneveld kwamen van deze bruiloft, of de mensen van het gemeentehuis het net zo leuk vonden als dat de gasten het vonden laat ik maar even in het midden.

Aansluitend zijn we gaan eten in Barneveld bij de Gribus, net voordat we gingen eten kwam de moeder van de bruidegom er achter dat er nog een aantal duiven in de auto stonden, deze was ze totaal vergeten.

Na een heerlijk diner zijn we naar de kerk gereden, na de kerk zat voor mij de dag erop.  Bas en Lisette nogmaals bedankt voor het vertrouwen en het feit dat ik op jullie feestje mocht zijn. Heel veel geluk samen!

 

(+31) 06 38 58 34 50

Stuur een bericht

Wilt u meer weten?

    Bel nu direct!